Sachet Restafval Ah 🔴 7 SCHOKKENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Sachet Restafval Ah

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben we het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen die bij ondernemingen voortkomen. Deze stromingen zouden dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dat is goed aangaande het milieu en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er gaat telkens restvuil voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min mogelijk restvuil over. Binnen het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven producten opnieuw te gebruiken indien het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geledigd dient geraken. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los in de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Sachet Restafval Ah:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Sachet Restafval Ah

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten die grootte het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Sachet Restafval Ah

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Sachet Restafval Ah

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kies je hoe frequent ons de container komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder komt eens de tijd bij om de container te legen en het papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het container door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kan je het papieren in de container gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.