Rolcontainers Renewi ➡️ 7 ONVOORSTELBARE WEETJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainers Renewi

Kies uit bij de ruimste gamma afvalcontainers en koop de ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet binnen de container. Ook betreffende PMD verdelen bezitten wij de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromingen zouden meestal apart verzameld zijn. Dat is goed voor het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd restafval voortdurend voorkomen. Poog het afvalstroom zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de het container gooi je je reeds het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet in de rest container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven goederen opnieuw te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient worden. U ontdekt elke kosten op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainers Renewi:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Rolcontainers Renewi

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten welke maat het perfect bij je past? Neem dan even contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Op deze manier ben je later nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainers Renewi

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainers Renewi

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor het milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de selectie uit een bak met 240 liter en van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter één goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal in de container zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijd bij om de container ledigen en het documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.