Rolcontainers Alkmaar 🔴 14 VERBORGEN WEETJES

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je zal zien dat dit economisch gunstig is. Door vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainers Alkmaar

Kies bij de meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste container geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de de afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren hebben wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Dit stromingen zouden meestal gescheiden verzameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er altijd restafval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. In het restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven producten weer te benutten als dat het kan.

Wat kost een container een container container voor?

De tarieven kosten van containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd moet worden worden. Je ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Rolcontainers Alkmaar:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Rolcontainers Alkmaar

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat maat het goed bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainers Alkmaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rolcontainers Alkmaar

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container op het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het door het volume en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het veel kracht om glas te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer de papieren al binnen de bak zitten, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij voor het bak ledigen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan je het documenten in de container werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.