Rolcontainer Wiki ☑️ 8 LUCRATIEVE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Door afval zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Wiki

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de het afvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de de container. Tevens betreffende PMD sorteren hebben we de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Die stromingen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is beter betreffende het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er gaat steeds restafval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Door afval dus mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in de rest afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven goederen weer te benutten waar het kan.

Wat kost een container een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de container alsook hoe vaak de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. Jij vindt je alle kosten op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Wiki:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Wiki

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen welke omvang het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Wiki

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Rolcontainer Wiki

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze van één bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent wij de container komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact erin past. Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijd bij voor de bak te legen en de papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun je het documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.