Rolcontainer Stapelbaar ☑️ 15 ONTHULLENDE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom dus beperkt eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afval zo mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Stapelbaar

Kies bij het grootste grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. Binnen het container gooi je je al het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet in de de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken wij de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel klein toevallig te houden en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Met vuil dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over. In de de rest container gooi je reeds de onrecyclebare afval dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen in de afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling omschreven producten nogmaals te gebruiken indien het lukt.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van de container alsook hoe vaak de de afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. Je ontdekt alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Stapelbaar:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Stapelbaar

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Stapelbaar

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval ook beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer Stapelbaar

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe frequent wij de bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact erin . Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd langs voor het container ledigen en het papier ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun je het documenten in het container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.