Rolcontainer Schoon 🔴 13 BEWEZEN FEITEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Schoon

Selecteer uit het grootste grootste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte container voor je restafval. In de de rest container werp je reeds de niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet in de de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende alle afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens sorteert, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven goederen opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd dient geraken. U vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Schoon:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Schoon

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen wat maat het goed bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Schoon

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Rolcontainer Schoon

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit keuze van een bak met 240 liter en van negenhonderd liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier vaak wij de bak komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijd bij om de container ledigen en de documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.