Rolcontainer Roosendaal ➡️ 3 VERBIJSTERENDE WEETJES

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Met vuil zo veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Roosendaal

Selecteer van het meest uitgebreide assortiment containers en koop de beste beste container voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer werp je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet in de de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen hebben we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromen welke bij firma’s ontstaan. Die stromingen zouden vaak gescheiden ingezameld geraken. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat telkens restafval voortdurend voorkomen. Poog deze stroom van afval dus beperkt mogelijk te behouden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de het container gooi je reeds het niet niet te recyclen afval die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet binnen het container.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld producten weer te benutten indien dat mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. U vindt je alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Roosendaal:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Roosendaal

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen wat omvang het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo raak je later niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Roosendaal

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Roosendaal

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en gewicht veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liters en met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies doorheen past. Als de papieren al in het bak zitten, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in de tijd langs om de container legen en het documenten plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij het documenten in de bak gooien. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.