Rolcontainer Riempjes 🔴 7 VERBORGEN ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het financieel voordelig is. Door afval zo veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Riempjes

Kies uit bij de grootste assortiment rolcontainers en koop de beste meest geschikte container voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest container. Eveneens voor PMD verdelen beschikken we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die bij ondernemingen voortkomen. Deze stromen mogen vaak gescheiden ingezameld geraken. Dit is beter aangaande de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend voorkomen. Tracht deze stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel vermeld goederen weer te benutten waar het mag.

Wat kost een container container bedrijfsafval?

De prijzen van containers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de container en hoe vaak de de afvalcontainer geledigd dient zijn. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen los gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Riempjes:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Riempjes

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen wat omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo raak je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Riempjes

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Rolcontainer Riempjes

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies jij hoe frequent ons het bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij het verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd bij om het container te ledigen en de papier ter plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.