Rolcontainer Op Afroep ➡️ 15 SCHOKKENDE WEETJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Op Afroep

Kies uit het grootste gamma afvalcontainers en koop de beste beste container voor je je restvuil. In het container gooi je je al het het niet niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in de de restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen bezitten wij het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat in firma’s vrijkomen. Dit stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald geraken. Het is beter aangaande het natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil tevens scheidt, er zal steeds restvuil blijven voorkomen. Poog dit stroom van afval dus minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal eventueel restafval over. In de het afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten als het mag.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak de container geledigd container geleegd moet worden geraken. Je vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in meer of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Op Afroep:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Op Afroep

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Op Afroep

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook goed voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Op Afroep

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je container bij de verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink besparen op je afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier vaak ons het bak zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies doorheen past. Als de documenten al binnen de bak zitten, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd bij om de container te legen en de papier plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.