Rolcontainer Met Verstelbare Bodem 🔴 7 ONTHULLENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Met Verstelbare Bodem

Kies uit uit de grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen binnen het container. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken ons de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen kunnen vaak apart verzameld geraken. Dit is verbeterd aangaande de milieu en de geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat het financieel voordelig is. Door vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo min eventueel restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling omschreven goederen opnieuw te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. U ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct in het orderproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Met Verstelbare Bodem:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Met Verstelbare Bodem

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten welke grootte het goed bij je aansluit? Pak dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je achteraf nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Met Verstelbare Bodem

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Rolcontainer Met Verstelbare Bodem

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je container op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en je portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container met 240 liter en met negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe vaak ons de container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal tijdstip bij om het container te legen en het documenten plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kun jij het papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het transport is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.