Rolcontainer Met Slot ☑️ 14 LUCRATIEVE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat het geldelijk voordelig is. Met afval heel veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Met Slot

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de meest geschikte container voor je restvuil. In de het afvalcontainer werp je al de onrecyclebare vuil die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromingen die binnen firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dat is verbeterd aangaande de natuur en het geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Poog deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de rest container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van grootte van container en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt alle kosten op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Met Slot:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Met Slot

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen wat maat het perfect bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Met Slot

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval ook beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Rolcontainer Met Slot

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijd langs voor het bak te legen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kan je het documenten in het container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.