Rolcontainer Legbord ☑️ 9 LUCRATIEVE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Door afval zo zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Legbord

Kies bij het ruimste aanbod rolcontainers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afval dat je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten passen geen in de container. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Deze stromingen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is goed voor het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal er telkens restafval blijven zijn. Tracht het afvalstroom heel minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in de afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten waar het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geledigd moet geraken. Je vindt je alle prijzen op de de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Legbord:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Legbord

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat omvang het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Legbord

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer Legbord

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat zal zijn voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het volume en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval bij ons. Je heeft de selectie uit een container van 240 liters en van 900 liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies jij hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw archief niet in de het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgt ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal de tijd langs voor het container legen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.