Rolcontainer Kopen Tweedehands 🔴 5 VREEMDE TIPS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze geldelijk voordelig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Kopen Tweedehands

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het beste container geschikt voor je overblijvend afval. In de de container gooi je al de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet thuis in de het afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Die stromingen mogen dikwijls gescheiden verzameld worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je zal merken dat deze financieel gunstig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven producten nogmaals te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van grootte van de container en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Kopen Tweedehands:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Kopen Tweedehands

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten wat grootte het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor kom je later niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Kopen Tweedehands

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Kopen Tweedehands

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit een bak van 240 liters en van 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe vaak ons de container zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij de verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip langs om het bak te legen en het documenten plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun je het documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.