Rolcontainer Hoza ➡️ 8 OPZIENBARENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog het stroom van afval zo minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Hoza

Kies bij de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de beste rolcontainer voor je je restvuil. In de de restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afval die je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het container. Ook voor PMD scheiden hebben we het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen dat binnen firma’s ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak apart ingezameld geraken. Dit is verbeterd betreffende de milieu en de portemonnee.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare afval dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel vermeld producten opnieuw te gebruiken als dat mag.

Wat kost een een container container voor?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de afmeting van container alsook hoe vaak de container geledigd dient geraken. Je vindt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit in de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer Hoza:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer Hoza

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen die omvang het goed bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Hoza

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Hoza

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kies jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er op één veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur komt eens in de tijd langs voor het bak legen en het documenten plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.