Rolcontainer Hout Vlak ➡️ 10 ONVOORSTELBARE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Hout Vlak

Kies uit uit de ruimste aanbod rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben ons de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen die in ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen mogen vaak apart verzameld geraken. Het is verbeterd aangaande de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens restafval aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval zo zoveel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over. In de het afvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de container en hoe vaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties los tijdens de verbranden die in meer of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Hout Vlak:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Hout Vlak

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten wat grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer Hout Vlak

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval ook beter voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Hout Vlak

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het door de ruimte en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie dan glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er op je bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één container van 240 liters en van 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij om het container legen en de papier ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.