Rolcontainer Eindhoven ✔️ 5 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Eindhoven

Selecteer uit de grootste gamma rolcontainers en bestel de beste ideale container voor je je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis in de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben we de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen dat bij bedrijven vrijkomen. Deze stromen mogen dikwijls apart ingezameld worden. Dit is goed voor de milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein toevallig te houden en je gaat zien dat deze economisch gunstig is. Door vuil zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten weer te gebruiken waar het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte grootte van de container en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet geraken. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen vrij tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Rolcontainer Eindhoven:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer Eindhoven

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen die maat het perfect bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer lediging of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor raak je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer Eindhoven

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Rolcontainer Eindhoven

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door het ruimte en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je op welke manier vaak ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies erin . Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgt ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd langs voor de bak te ledigen en het papier ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan je de papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.