Rolcontainer Bruin ➡️ 4 VERBORGEN HACKS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer Bruin

Selecteer uit het ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas passen niet binnen het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen welke binnen bedrijven ontstaan. Die stromen mogen meestal apart opgehaald geraken. Dat is verbeterd betreffende het milieu en het geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Met afval heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over. In het restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afval die je geen verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen binnen het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel beschreven goederen opnieuw te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van de afvalcontainer alsook hoevaak de container container ontleegd dient worden. Je vindt ieder prijzen op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties uit gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer Bruin:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rolcontainer Bruin

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen die omvang het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Rolcontainer Bruin

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Rolcontainer Bruin

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de volume en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons de container komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs om het bak legen en de documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.