Rolcontainer 30 Liter ➡️ 10 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval zo veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer 30 Liter

Selecteer van de grootste gamma rolcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten passen geen in het container. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken we de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die bij bedrijven vrijkomen. Die stromingen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds restafval voortdurend zijn. Probeer dit stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen binnen de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk van de het stroom van afval, de afmeting van rolcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient zijn. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer 30 Liter:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer 30 Liter

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen welke grootte het goed bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of standaard een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer 30 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer 30 Liter

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je container bij de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het door het ruimte en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier vaak ons de container komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies doorheen . Als het documenten al in het container zijn, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip bij om het bak te ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.