Rolcontainer 2 Heks Gebruikt ☑️ 4 VERRASSENDE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer 2 Heks Gebruikt

Selecteer van het grootste meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de beste container geschikt voor je restvuil. Binnen de container gooi je je al het niet te recyclen vuil dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet in de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken wij de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen vaak apart verzameld zijn. Dit is goed voor het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog het afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel beschreven producten weer te benutten waar dat lukt.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container alsook hoe vaak de de container geledigd moet worden worden. Je vindt ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer 2 Heks Gebruikt:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer 2 Heks Gebruikt

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten die grootte het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra legen of regulier een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je later geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer 2 Heks Gebruikt

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Rolcontainer 2 Heks Gebruikt

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je jouw afval steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak van 240 liters en met 900 liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest je op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet in de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer de documenten al in het container zitten, krijgen zij nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij om de container ledigen en het documenten plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport is, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.