Rolcontainer 1600 ᐅ 4 SCHOKKENDE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer 1600

Kies bij het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest container werp je al het niet te recyclen vuil welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Die stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Het is goed betreffende de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven zijn. Poog het afvalstroompje dus klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld goederen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container een container container voor?

De prijzen voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd moet zijn. U vindt je alle tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen los tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Rolcontainer 1600:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Rolcontainer 1600

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen die maat het beste bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Rolcontainer 1600

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer 1600

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het door de volume en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies je hoe frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document exact erin past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgt ze nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd langs om de bak te ledigen en de documenten plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun je het papieren in het bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.