Rolcontainer 120 Liter Gleuf Slot ☑️ 9 VERBAZENDE FEITEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rolcontainer 120 Liter Gleuf Slot

Selecteer van het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je restafval. In de het afvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas passen geen binnen de restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen bezitten we de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Die stromen mogen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Dit is goed betreffende het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval ook scheidt, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Poog deze stroom van afval heel klein toevallig te houden en je zal zien dat deze economisch voordelig is. Door afval dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare afval welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven goederen opnieuw te gebruiken als het kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte van grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd container ontleegd moet zijn. Je vindt elke prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Rolcontainer 120 Liter Gleuf Slot:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Rolcontainer 120 Liter Gleuf Slot

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te bepalen welke maat het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer legen of standaard een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Rolcontainer 120 Liter Gleuf Slot

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van uw afval ook beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Rolcontainer 120 Liter Gleuf Slot

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een container van 240 liter en ook met 900 liter. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent wij het container komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de vorm van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de documenten al in de bak zijn, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in de tijd bij voor het bak ledigen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je het documenten in de container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.