Rol Container Huren ☑️ 5 SIMPELE WEETJES

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rol Container Huren

Kies van het grootste grootste gamma containers en koop het ideale container voor je restafval. Binnen de afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afval dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in de het container. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten we de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromingen dat binnen bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen mogen dikwijls apart verzameld zijn. Dat is goed betreffende het natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat het financieel gunstig is. Via vuil heel veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restvuil over. In de afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare vuil die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroompje, de grootte omvang van afvalcontainer en hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient worden. U vindt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen los tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Rol Container Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Rol Container Huren

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke grootte het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Rol Container Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Rol Container Huren

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de selectie uit een bak met 240 liter en ook van 900 liter. Er al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies je hoe vaak ons de container zullen komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter één goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document precies erin past. Wanneer de papieren al in het container zijn, krijgen ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in tijd langs voor het bak ledigen en de papier plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.