Rijnmond Archiefvernietiging Email 🔴 3 VERBIJSTERENDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zal zien dat deze economisch gunstig is. Met afval heel zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Rijnmond Archiefvernietiging Email

Selecteer van de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de rest restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben we het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is verbeterd voor het natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In het container gooi je je al de onrecyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel beschreven producten opnieuw te benutten als dat kan.

Wat kost een container een container voor?

De tarieven prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden worden. Je vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Rijnmond Archiefvernietiging Email:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Rijnmond Archiefvernietiging Email

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke maat het goed bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je later nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Rijnmond Archiefvernietiging Email

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Rijnmond Archiefvernietiging Email

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit één container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document exact erin . Als het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij om het bak ledigen en de documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het transport gaat, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.