Restafval Weggooien ᐅ 6 VERBAZENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt mogelijk te houden en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Via afval dus zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Weggooien

Selecteer uit het ruimste aanbod afvalcontainers en koop de beste beste afvalcontainer voor je restafval. In de het container werp je reeds het niet niet te recyclen vuil die je niet extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Het is verbeterd betreffende het natuur en het geldtas.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer het stroom van afval dus beperkt toevallig te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min mogelijk overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas passen geen in de de container.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling vermeld producten nogmaals te gebruiken indien het mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak de container container geledigd dient worden. Jij vindt ieder kosten op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Weggooien:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Restafval Weggooien

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen die maat het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Weggooien

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Restafval Weggooien

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je container bij het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak ons de bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten al in de container zitten, krijgt zij meer in . Onze bestuurder komt eens de tijd bij om de bak te ledigen en de papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.