Restafval Wasmiddelenproductie ☑️ 11 ONVOORSTELBARE TRUCS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel klein toevallig te houden en je gaat zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Wasmiddelenproductie

Selecteer bij de grootste gamma afvalcontainers en koop het beste container geschikt voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare vuil dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de rest container. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen die bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal apart opgehaald worden. Dit is beter betreffende de milieu en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Probeer het stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat dit economisch voordelig is. Via vuil zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over. Binnen de container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld artikelen weer te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden zijn. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van groene kracht. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Restafval Wasmiddelenproductie:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Wasmiddelenproductie

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke maat het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Wasmiddelenproductie

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Wasmiddelenproductie

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door het volume en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liter en van 900 liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter één goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip bij voor het container ledigen en de papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun jij de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.