Restafval Slogans ➡️ 10 VERRASSENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje zo beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Slogans

Kies uit bij het grootste grootste assortiment afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Deze afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is goed aangaande het milieu natuur en het portemonnee.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil tevens scheidt, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de de restafvalcontainer werp je al het de onrecyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container voor?

De tarieven kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt ieder tarieven op de de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen vrij in de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Restafval Slogans:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Slogans

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten die maat het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of regulier een grootte ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Slogans

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval ook beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Restafval Slogans

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te goed dat is voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één container van 240 liter en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest je hoe vaak wij het bak komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie om glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er bij één veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin past. Als het papieren al in het bak zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip bij voor het bak ledigen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je de documenten in de container werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.