Restafval Rolcontainer ➡️ 10 SCHOKKENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat het economisch gunstig is. Via vuil zo zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Rolcontainer

Kies uit het grootste ruimste aanbod rolcontainers en koop de beste beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de het restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren hebben we de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Dit afvalstromen mogen vaak apart ingezameld worden. Dit is beter aangaande de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval ook verdeelt, er gaat telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min toevallig overblijvend afval over. In de het afvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet binnen de afvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroompje, de grootte afmeting van container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Rolcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Restafval Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten wat omvang het beste bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een verschillende container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je later nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Restafval Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent de container geledigd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel kracht voor het het glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen past. Als de documenten al binnen de container zijn, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal de tijdstip bij om de bak te legen en het papier plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.