Restafval Rolcontainer Huren ✔️ 9 SIMPELE HACKS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Rolcontainer Huren

Kies uit van het grootste aanbod rolcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je al het niet te recyclen vuil die je niet verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in het container. Ook voor PMD sorteren bezitten we de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dat is verbeterd aangaande het milieu milieu en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Poog deze stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over. In de het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in het container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De prijzen voor rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van container en hoevaak hoe vaak de container container geledigd moet worden. Je ontdekt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Rolcontainer Huren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Restafval Rolcontainer Huren

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke maat het goed bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Zo raak je achteraf nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Rolcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Rolcontainer Huren

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de volume en gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten al in het bak zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs om het container legen en de papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.