Restafval Renkum ᐅ 3 VERRASSENDE WEETJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus klein eventueel te houden en je gaat zien dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Renkum

Kies uit bij het ruimste gamma containers en koop de beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet binnen de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen dat bij firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen vaak gescheiden opgehaald zijn. Dat is beter betreffende het leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal steeds restvuil blijven zijn. Tracht het stroom van afval dus klein eventueel te houden en je zal merken dat dit economisch gunstig is. Met afval zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen het container werp je reeds de niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven artikelen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd moet zijn. U vindt je alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Restafval Renkum:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Renkum

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat omvang het goed bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Renkum

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Renkum

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat het is voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij hoe vaak ons de bak komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel energie om glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact erin . Wanneer het documenten eenmaal in het container zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip langs om de container legen en de documenten plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.