Restafval Recyclen ✔️ 5 ONTHULLENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Recyclen

Kies uit bij het grootste aanbod containers en koop de beste meest geschikte container voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet in het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd voor het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil tevens scheidt, er gaat altijd restafval blijven voorkomen. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het geldelijk voordelig is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container gooi je reeds de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten nogmaals te benutten indien dat mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet zijn. Je ontdekt alle tarieven op de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties uit in de verbranding die in minstens of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Restafval Recyclen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval Recyclen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten wat grootte het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo ben je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Recyclen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Restafval Recyclen

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, des te goed dat het is voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Jij hebt de selectie uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij hoe frequent ons het bak komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal in het container zitten, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijd bij voor de bak te ledigen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun jij het papieren in de container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.