Restafval Perscontainers ᐅ 6 OPZIENBARENDE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Perscontainers

Kies uit bij het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de het meest geschikte container voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden bezitten we de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen die binnen firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dat is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er altijd restafval voortdurend zijn. Poog deze stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min toevallig restafval over. In de rest container gooi je je al het niet-recyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven producten opnieuw te benutten waar dat kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd dient zijn. Je vindt je alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties los in de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Restafval Perscontainers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Perscontainers

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het goed bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Perscontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Perscontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container bij het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons het bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies erin past. Wanneer het documenten al in de container zitten, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal de zoveel tijdstip langs voor de bak ledigen en de documenten plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun je de papieren in de container gooien. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.