Restafval Per Bewoner Moerdijk ☑️ 12 LUCRATIEVE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je gaat merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Per Bewoner Moerdijk

Kies uit van het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel het meest geschikte container voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen hebben wij het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden vaak apart opgehaald geraken. Dat is verbeterd voor het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel omschreven producten weer te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden zijn. Je vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Restafval Per Bewoner Moerdijk:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Per Bewoner Moerdijk

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je later geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Per Bewoner Moerdijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Per Bewoner Moerdijk

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, hoe beter dat is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies doorheen . Wanneer de papieren al in de container zitten, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal tijd bij om de bak te ledigen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.