Restafval Parfum ✔️ 10 OPVALLENDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel mogelijk toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Parfum

Kies uit het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop het ideale container voor je je restafval. In de container gooi je je al de niet te recyclen afval welke je geen meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in de container. Ook voor PMD sorteren hebben wij de geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is goed voor het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal telkens restafval voortdurend zijn. Tracht dit stroom van afval heel klein toevallig te houden en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval heel veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel min mogelijk restvuil over. In de container werp je al het niet onrecyclebare vuil dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet binnen de restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een container voor container voor?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de container container ontleegd dient worden. U vindt ieder tarieven op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Parfum:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Parfum

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen wat grootte het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of standaard een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo raak je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Parfum

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Restafval Parfum

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het door het volume en gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt daar op je onderneming veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact erin . Als de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder komt eens de tijdstip bij voor de container te ledigen en de papier plaats te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan jij de papieren in het container werpen. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.