Restafval Ophalen Etten-Leur ✔️ 10 OPVALLENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Ophalen Etten-Leur

Kies uit het grootste grootste aanbod rolcontainers en bestel het beste container voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet in de de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen dat binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromingen mogen vaak apart verzameld zijn. Het is verbeterd aangaande het milieu en het geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens sorteert, er gaat steeds restafval blijven voorkomen. Poog het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Via vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet thuis in de container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel beschreven goederen opnieuw te benutten waar het kan.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van de container en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd dient worden. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen los in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Restafval Ophalen Etten-Leur:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Restafval Ophalen Etten-Leur

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke maat het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Ophalen Etten-Leur

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Ophalen Etten-Leur

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie om het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken doen wij verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren al in de bak zitten, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijd bij voor de container te ledigen en de documenten plaats vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan je het documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.