Restafval Ophalen Alkmaar Vlietwaard ✔️ 3 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Ophalen Alkmaar Vlietwaard

Selecteer uit de ruimste aanbod containers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je je al het het niet-recyclebare vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls gescheiden verzameld worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu natuur en de geldtas.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare vuil dat je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven goederen opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container ontleegd moet worden zijn. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct in het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Restafval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Restafval Ophalen Alkmaar Vlietwaard:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Ophalen Alkmaar Vlietwaard

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten welke maat het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een gemengd afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Ophalen Alkmaar Vlietwaard

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Ophalen Alkmaar Vlietwaard

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder indien wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van 240 liters en van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe vaak wij het container komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in de papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het document precies erin past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in de tijd bij om de bak te legen en het documenten ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kan je het documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.