Restafval Oosterbeek 09 December ᐅ 11 SIMPELE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Oosterbeek 09 December

Kies uit uit de ruimste assortiment containers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de container gooi je je reeds de niet te recyclen vuil die je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Die stromingen zouden vaak gescheiden opgehaald zijn. Dat is goed betreffende de milieu en de geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog deze afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In de container werp je al het het niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet in de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling vermeld goederen nogmaals te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container alsook hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden geraken. Je ontdekt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Oosterbeek 09 December:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Oosterbeek 09 December

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw contact op met een van onze experts. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Zo kom je later niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Oosterbeek 09 December

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Restafval Oosterbeek 09 December

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de ruimte en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze van één container van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kies je hoe vaak wij het container komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken we verschil onder blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het document precies erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijd langs om de bak te ledigen en de papier ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij de documenten in de container gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.