Restafval Of Kernenergie ✔️ 8 SNELLE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via afval dus veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Of Kernenergie

Selecteer bij de ruimste gamma containers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen in de het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben we het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Dit afvalstromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Het is goed betreffende de leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval tevens verdeelt, er zal er steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat het financieel voordelig is. Met vuil dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel vermeld goederen opnieuw te aanwenden als dat mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak de rolcontainer ontleegd moet zijn. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen vrij tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Restafval Of Kernenergie:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Restafval Of Kernenergie

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen wat maat het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere andere bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Of Kernenergie

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Of Kernenergie

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het volume en gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het document exact doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs voor het container te ledigen en het documenten plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan je het documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.