Restafval Montferland 🔴 7 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Montferland

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de rest afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen geen in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Deze stromen mogen meestal gescheiden verzameld worden. Het is beter betreffende de milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd restafval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Door vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min toevallig restafval over. In de rest container gooi je je al het het niet te recyclen vuil welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas horen niet in de rest container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven producten nogmaals te benutten waar dat lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer geledigd moet zijn. Je ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Restafval Montferland:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Montferland

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten wat maat het perfect bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze experts. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer legen of standaard een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Montferland

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Montferland

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor je glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest je hoe frequent ons het container komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies erin past. Als het documenten al binnen het bak zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om de container legen en de papier ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij de documenten in het container gooien. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.