Restafval Kliko Opstraat Zetten ☑️ 7 VERBORGEN WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Door afval heel veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Kliko Opstraat Zetten

Kies uit de ruimste assortiment rolcontainers en bestel de het meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis in de de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten ons het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Deze afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dit is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal toevallig restafval over. Binnen het container gooi je al het het niet-recyclebare vuil dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in de container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de doel omschreven producten weer te benutten indien dat kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer en hoevaak de rolcontainer geleegd dient worden. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Restafval Kliko Opstraat Zetten:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Kliko Opstraat Zetten

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen welke grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je één keer een extra legen of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Kliko Opstraat Zetten

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Kliko Opstraat Zetten

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor je glasafval op ons. Jij hebt de selectie uit één container van 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest je hoe vaak wij de container zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies erin past. Wanneer de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijd bij voor het bak te legen en de papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun jij de documenten in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.