Restafval In Engels ✔️ 9 OPZIENBARENDE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Via vuil zo zoveel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval In Engels

Selecteer van het grootste aanbod rolcontainers en bestel de beste beste container voor je je overblijvend afval. Binnen de container gooi je reeds het niet onrecyclebare afval die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten ons de juiste correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die bij ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Het is goed aangaande de milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig voorkomen. Probeer dit afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je gaat zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden waar het kan.

Wat kost een container container voor?

De tarieven prijzen van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer ontleegd moet worden. Je vindt je alle tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Restafval In Engels:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval In Engels

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke grootte het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval In Engels

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval In Engels

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container op de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, hoe beter dat het is voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de selectie uit een container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kiest je hoe vaak wij de container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier exact erin . Wanneer het papieren al binnen de bak zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.