Restafval Hout Mag Dat In De Groene Bak ᐅ 8 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Hout Mag Dat In De Groene Bak

Selecteer uit de grootste assortiment rolcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. Binnen het container gooi je je al het het niet niet te recyclen afval dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de de afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden bezitten we de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Dit stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld zijn. Dat is beter aangaande de leefomgeving en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds restvuil blijven zijn. Tracht het stroom van afval heel klein eventueel te behouden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de het afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval die je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel vermeld producten opnieuw te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden worden. Jij vindt ieder kosten op de de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties uit in de verbranden die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Hout Mag Dat In De Groene Bak:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Restafval Hout Mag Dat In De Groene Bak

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te ramen welke grootte het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of regulier een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je later geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Hout Mag Dat In De Groene Bak

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Hout Mag Dat In De Groene Bak

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je container bij de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het volume en ook gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie dan glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je hebt de selectie uit één bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kies jij hoe vaak ons het container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd bij voor de bak legen en de papier ter plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je het papieren in de bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.