Restafval En Plastic Afval In Huis 🔴 8 MAKKELIJKE HACKS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Met afval zo veel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval En Plastic Afval In Huis

Kies van de grootste gamma rolcontainers en koop de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de rest container werp je al het de niet te recyclen afval dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet binnen de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten ons de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke in bedrijven ontstaan. Dit stromingen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Het is goed aangaande het leefomgeving en de geldtas.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil tevens sorteert, er gaat steeds restvuil blijven zijn. Probeer deze afvalstroom dus minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel veel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus min toevallig restvuil over. In de het container gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in het container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld goederen weer te benutten waar dat lukt.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geledigd dient worden. U vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los in de verbranding die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval En Plastic Afval In Huis:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval En Plastic Afval In Huis

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke maat het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Zo ben je naderhand nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval En Plastic Afval In Huis

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval En Plastic Afval In Huis

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container op de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een container van 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn bij een veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten al binnen de container zitten, krijgen zij meer in . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijdstip langs voor het container te ledigen en het papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport is, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.