Restafval Echt ➡️ 14 VERRASSENDE WEETJES

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Echt

Kies van het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de container gooi je al het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet binnen het afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen bezitten wij het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen mogen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Het is verbeterd voor de natuur en de geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er altijd restafval aanwezig zijn. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Door vuil dus veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de de rest container werp je al het het niet onrecyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven artikelen nogmaals te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn hangt af van de de stroom van afval, de grootte van afmeting van de container en hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden. U vindt je alle kosten op de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Restafval Echt:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Restafval Echt

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen wat omvang het beste bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo raak je later nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Echt

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Echt

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel minder energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons de bak komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het bewerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of verbinding .

Wat is mag er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer de papieren al in het bak zijn, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip langs om de bak legen en de papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de container door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je de documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.