Restafval Delft ➡️ 5 SCHOKKENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom heel beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat dit economisch gunstig is. Met afval heel zoveel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Delft

Selecteer uit de ruimste gamma containers en bestel het beste container voor je je restvuil. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval die je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in de het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben wij het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat binnen bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen mogen vaak apart opgehaald zijn. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval tevens sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven producten opnieuw te benutten waar dat lukt.

Wat kost een een container rolcontainer voor?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak de container geledigd container geleegd moet worden. Je vindt ieder kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Restafval Delft:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Restafval Delft

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen die grootte het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra legen of regulier een grootte groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Delft

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Delft

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het door de volume en ook massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit een bak van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak ons de container komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij één veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder komt eens tijdstip langs om de container te legen en de papier plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.