Restafval Dat Verbrand Wat Blijft Erover 🔴 8 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Dat Verbrand Wat Blijft Erover

Kies uit het grootste assortiment containers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je restvuil. In de restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Die stromingen kunnen meestal apart ingezameld worden. Dit is beter betreffende de leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal er steeds restvuil voortdurend zijn. Poog het stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig toevallig restvuil over. In de rest restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen binnen het container.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen opnieuw te benutten indien het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van de container en hoevaak de afvalcontainer geledigd dient geraken. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Restafval Dat Verbrand Wat Blijft Erover:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Restafval Dat Verbrand Wat Blijft Erover

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen welke maat het goed bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Restafval Dat Verbrand Wat Blijft Erover

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Dat Verbrand Wat Blijft Erover

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het door het ruimte en massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van een container met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier precies erin . Als de papieren al in de bak zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd bij om de bak te ledigen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.