Restafval Containerpark Schoten ᐅ 7 VERBAZENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Containerpark Schoten

Kies van het grootste gamma afvalcontainers en bestel de de ideale container voor je je overblijvend afval. In het container gooi je je reeds het niet te recyclen vuil welke je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen binnen de rest container. Tevens betreffende PMD sorteren hebben we de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Die stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Het is goed aangaande de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig zijn. Poog deze afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Door afval zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling vermeld producten nogmaals te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden. Je vindt je elke tarieven op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los in de verbranding die in meer of mindere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Containerpark Schoten:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Restafval Containerpark Schoten

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten die maat het perfect bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een meer lediging of regulier een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere andere container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Containerpark Schoten

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Restafval Containerpark Schoten

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel indien we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te beter dat het is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop het beste bakken voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze van een bak van 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij het bak komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Als het documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip bij om de bak te legen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kan je de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.