Restafval Container Zevenbergen ☑️ 15 OPZIENBARENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Door afval zo veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Container Zevenbergen

Kies uit uit het grootste grootste gamma containers en koop de beste beste rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de container werp je reeds het niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen de rest container. Tevens voor PMD verdelen bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is beter voor het milieu en het portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal er telkens restafval aanwezig voorkomen. Poog deze stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel min toevallig restvuil over. In de rest container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven producten nogmaals te benutten als dat mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van containers zijn afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van container alsook hoe vaak de de afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt je elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Restafval Container Zevenbergen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Container Zevenbergen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen wat grootte het beste bij je aansluit? Neem dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een extra lediging of standaard een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve bak aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Restafval Container Zevenbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Restafval Container Zevenbergen

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, des te goed dat zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het door het ruimte en massa veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor het je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak van 240 liters en met 900 liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het heel veel kracht om glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag er bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd langs voor de bak ledigen en het documenten plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kan je de documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.