Restafval Container Reiniging 🔥 5 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door afval dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Container Reiniging

Kies bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel het beste rolcontainer voor je restvuil. In de container werp je reeds de onrecyclebare vuil welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken we de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Deze stromen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dat is goed aangaande de leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook sorteert, er gaat altijd restafval aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat het financieel voordelig is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min toevallig restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare vuil welke je geen verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven goederen nogmaals te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de container geleegd moet zijn. Je vindt elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties los gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Container Reiniging:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Container Reiniging

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te ramen welke maat het perfect bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo kom je achteraf geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Container Reiniging

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Restafval Container Reiniging

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat het is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder kracht dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van één container met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe vaak ons de bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht om glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgt niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd bij voor het container ledigen en de documenten plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container door het truck zelf is opgeheven en geopend. De content zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij de documenten in de container gooien. Je hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.