Restafval Appingedam ᐅ 14 SIMPELE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje heel minimaal toevallig te houden en je gaat opmerken dat dit economisch gunstig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Appingedam

Kies van het grootste gamma containers en bestel de beste beste rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest container gooi je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dat is goed aangaande het natuur en de geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er gaat telkens restafval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over. In de afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare vuil dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van container en hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd dient geraken. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit in de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Restafval Appingedam:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Restafval Appingedam

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen wat grootte het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere verschillende bak betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je achteraf geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Appingedam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Restafval Appingedam

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat is voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier exact erin . Als de documenten al in het container zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd bij voor het bak te legen en het papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan jij de documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.