Restafval Antwerpen Gratis ☑️ 15 SCHOKKENDE WEETJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Restafval Antwerpen Gratis

Kies uit van het meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je je restafval. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare vuil welke je niet meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren geen in de de container. Ook omtrent PMD verdelen beschikken ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Die afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dat is goed voor de milieu en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht het stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat het economisch voordelig is. Met vuil heel zoveel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen nogmaals te gebruiken indien dat het kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte omvang van container en hoevaak de afvalcontainer geledigd dient geraken. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Restafval Antwerpen Gratis:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Restafval Antwerpen Gratis

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten wat grootte het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of regulier een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Restafval Antwerpen Gratis

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Restafval Antwerpen Gratis

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw container op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het door de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie van één bak met 240 liters en van 900 liter. Er al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgen ze meer bij . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip bij om het bak te legen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun jij het papieren in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.